oct 15

Nanuk l’esquimal

El proper 16 d’octubre tindrà lloc la projecció del documental “Nanuk l’esquimal” amb música improvisada en directe per Josep Lluís Galiana (saxofons) & Avelino Saavedra (percussió, objectes i pedals d’efectes) a la Casa de Cultura d’Alzira.

Projecció d’una pel•lícula muda representativa dels inicis del cinema, acompanyada amb un concert en directe de música improvisada per a l’ocasió, fonaments de la qual estan articulats en l’àmbit de les últimes tendències musicals, tant en forma com en contingut, i es desenvoluparan mitjançant les tècniques i principis de la creació instantània, la improvisació i el free-jazz. Una proposta altament encisadora i captivadora per a tots els públics.
Una ocasió única d’experimentar com era el cinema mut amb música en viu, i a més amb el gran documental, el primer de la història del cinema (1922), d’una bellesa encara no superada i la música de Josep Lluís Galiana (saxofons) & Avelino Saavedra (percussió, objectes i pedals d’efectes).

1796669_731507216900038_8256823396467360803_n

Josep Lluís Galiana i Avelino Saavedra són dos músics d’àmplia i contrastada trajectòria internacional en diversos àmbits artístics com la lliure improvisació musical, l’art sonor, la creació electroacústica, també en les arts plàstiques i la performance. Tots dos han treballat amb creadors de relleu internacional i han estrenat les seues obres i participat en importants festivals d’Espanya, França, Grècia, Itàlia, Bèlgica, Alemanya, Polònia, Suècia, Estats Units, Xina, Brasil, Argentina, Colòmbia, Mèxic i Cuba, entre d’altres.

Podeu fer un tast a:

https://www.youtube.com/watch?v=HIGXHmHgn8k

Entrada 3 €. Reduïda 2€

Deixa un comentari.

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>