oct 15

Concert de Ruiz del Puerto

El diumenge dia 25 d’octubre s’inaugura la XIII edició de les Jornades Internacionals de Guitarra de València amb un concert del guitarrista José Luis Ruiz del Puerto a la Casa de Cultura de Tavernes de la Valldigna.

tato7593
Aquest Festival és un dels més consolidats i prestigiosos que hi ha actualment al nostre país. En aquesta nova edició serà L’Escola Guitarrística Valenciana la temàtica que unirà totes les activitats: concerts, exposicions, conferències, concursos amb un èmfasi especial en celebrar el 85 aniversari de Rosa Gil Bosc, famosa catedràtica de guitarra del Conservatori Superior de Música de València durant gairebé 40 anys.
Un extraordinari cartell d’artistes vinguts d’Alemanya, Espanya, Itàlia, França, Romania i Rússia tornaran a convertir València en el centre neuràlgic de la guitarra internacional.
La següent cita serà el dissabte dia 21 de novembre amb el concert d’Andrea Vettoretti a la sala d’Actes del Museu de BBA Sant Pius V de València. A partir d’aquí i fins al diumenge dia 29 de novembre gaudirem d’una interessantíssima programació que tindrà lloc al CM Rector Peset de la Universitat de València, al Conservatori Municipal José Iturbi, a l’Institut Francès de València i al Palau de la Música com a centres de convocatòria per a tot tipus de públics. L’entrada a totes les activitats és gratuïta.
En aquest entorn es desenvoluparà també la 3a Edició del Concurs Internacional de Guitarra Alhambra per a Joves que sumarà esforços i il•lusions dels talents de la nova guitarra internacional.

Més informació

Deixa un comentari.

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>