Estratègia en comunicació

En la xarxa d’experts comptem amb professionals altament qualificats per a oferir-te una àmplia diversitat de accions orientades al posicionament de la teua empresa en el mercat i a cobrir les necessitats de comunicació en la societat de la informació.

Plans de comunicació

Disseny, planificació, seguiment i avaluació

Tota empresa o projecte sense un pla de comunicació no és visible en el mercat. T’oferim la possibilitat de dissenyar el teu pla de comunicació amb el suport dels professionals experts de la nostra xarxa.

Posicionament de marca

Màrqueting, estudis estratègics

Dissenyem el teu pla de màrqueting i gestionem la publicitat i promocions puntuals. Les nostres solucions estan basades en estudis de mercat segons el sector.

Pàgines web i blocs personals

Disseny i gestió de pàgines web i blocs corporatius i personals

Dissenyem pàgines web per un preu molt competitiu amb integració de vídeos a mida. A més t’oferim el disseny de blocs, personals i corporatius, i et preparem el seu posicionament en les xarxes. Aquests serveis estan orientats a l'autogestió i són complementats amb l'assessorament oportú al client per a què continue la gestió del seu canal.

Community manager

Posicionament en la xarxa i promoció

Utilitzem les eines pròpies d'Internet per al posicionament del teu producte, la teua empresa i els esdeveniments que ofereixes tant en la xarxa social d'Internet com en els principals mitjans de comunicació.

Traducció i interpretació

Serveis per a congressos, textos acadèmics, reunions comercials

Oferim tot tipus de serveis de traducció i interpretació. Comptem amb professionals altament qualificats i amb una àmplia experiéncia

Els nostres clients

  • Cartelera Túria
  • TLP Consulting
  • Anarpla
  • El Mercaet del Moble
  • Gilabert