Solucions audiovisuals a mida

Oferim la solució audiovisual per a totes les necessitats de comunicació del teu negoci. Des del disseny del teu esdeveniment fins a l'assessorament d'infraestructura tècnica: escenografia, so, il·luminació, disseny gràfic, posproducció i streamig en directe.

 • Infraestructura i assessorament tècnic (so, il·luminació i vídeo) de concerts, espectacles escènics, congressos, presentacions i esdeveniments de qualsevol tipus: convencions, presentació d'empreses, seminaris, juntes d'accionistes, conferències, discomòbil, etc.
 • Producció, enregistrament i realització de qualsevol tipus de producte audiovisual: vídeo corporatiu, esdeveniments, videoclips, espots publicitaris, presentacions multimèdia, programes de TV, etc. Masterització en qualsevol suport: DVD, Bluray, codificació web, etc.
 • Grafisme i posproducció de vídeo HD.
 • Streaming de vídeo (en directe o sota demanda), retransmissió d'esdeveniments en directe: concerts, espectacles, convencions, presentació d'empreses, seminaris, juntes d'accionistes, conferències (monocàmera i multicàmera).
 • Disseny gràfic: fullets d'empresa, caràtules de CD, DVD, cartelleria, etc.
 • Fotografia en estudi o d'espectacles.
 • Disseny de decorats.

Empreses i institucions

Espectacles i Cultura

Avui dia la imatge marca la diferència en la comunicació empresarial i institucional. En Expert Neworking oferim el més ampli assessorament per a la creació de vídeo corporatiu, espots publicitaris, presentació de productes i d'esdeveniments com a presentacions multimèdia, congressos, juntes d'accionistes, conferències, rodes de premsa. etc. Posem a la teua disposició des de la construcció de l'espai escènic (videowall, il·luminació espectacular, etc.) fins al personal especialitzat necessari per a cada esdeveniment.

T'oferim un tracte personalitzat per a les teues necessitats de comunicació, promoció i esdeveniments en directe (escenografia, il·luminació, so, etc). Des de la fotografia dels teus espectacles, videoclips, videoboock, tràilers teatrals. Som especialistes en realitzacions multicàmera de concerts i espectacles escènics. Sempre adaptant-nos al teu estil, necessitats i pressupostos.

Serveis d'àudio i vídeo streamig a través d'internet

Expert Networking t'ofereix la possibilitat que el teu esdeveniment (concert, presentació, conferència, assemblea etc.) siga vist a tot el món en directe des de qualsevol ordinador, smartphone o tablet.

 • Equip de realització SDI HD Blackmagic de fins a 10 càmeres per a retransmissió en directe o gravat d'esdeveniments de qualsevol tipus.
 • Video streaming d'esdeveniments en directe per Internet. Conferències, congressos, presentacions, concerts. Des d'una càmera fins a la realització completa per a grans esdeveniments.
 • Connexió Internet via satèl·lit. Banda CA - Eutelsat. Ample de banda garantit per a esdeveniments en directe. Específic per a streaming en directe d'esdeveniments.
 • Unitat DSNG per a realització i trasnmisión en directe via satèl·lit a través de banda KU. Broadcast TV.